Ny skøjtehal giver nye muligheder
Ishockey-copy.jpg
Den nye skøjtehal på Tvedvangen betyder, at Herlev Ishockey Klub udvider med nye begynderhold for børn, unge og kvinder. Foto: Wiinblad foto Foto: privatfoto
nybyggeri Fra september kan Herlev Ishockey Klub glæde sig over at have ikke bare én men hele to haller at skøjte rundt i for klubbens mange spillere.

Den nye skøjtehal, Hal 2, som ligger i forbindelse med ’’den gamle’’ Herlev Skøjtehal på Tvedvangen er nemlig lige straks klar til, at de første hold kan løbe på isen.

Den nye hal betyder, at ishockeyklubben får mulighed for at lave endnu flere hold – blandt andet for unge nybegyndere og voksne kvinder.

”Herlev Ishockey Klub vil, når hallen er indviet, tilbyde børn og unge i aldersgruppen 10 til 18 år at kunne spille ishockey på det nyoprettede Bobler-hold. Dette tilbud vil gælde både piger og drenge,” fortæller Per Vilstrup fra klubben.

Bobler-holdet er for børn og unge, der er nye i sporten, og de kommer til at have første træningsdag i den nye hal den 7. september.

Derudover kan de voksne kvinder – måske nogle af mødrene til de mange ishockeybørn – også godt se at få slebet skøjterne, for fra 3. september starter ’Mom Hockey’ et hold for kvinder over 20 år, der ikke har stået på skøjter før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *