LSF tabte til Allerød
Fodbold Optakten for LSF til weekendens kamp mod Allerød var mildest talt meget hektisk. Ikke mindre en syv stamspillere var væk af forskellige årsager så oddsene var ikke lige just med LSF-holdet – og så endda mod Allerød som de altid har haft det svært imod.

Kampen gik i gang og det så egentlig fornuftigt ud. Allerød er et godt kontrahold og det holdt stik. For allerede i det 14. minut skete der noget. Bolden blev spillet ned bag Allerødforsvaret og der blev kæmpet om bolden. Lidt dårligt forsvarsspil og den var Emil Scott med på. Han opsnappede bolden og fra en forholdsvis spids vinkel fik han på en eller anden måde bugseret bolden i kassen på et følt lob.

Så var LSF i gang. Men mod et kontrahold kan det gå stærkt. For i det 22. minut gik der ren kluddermor i det, da LSF-forsvaret ikke fik clearet bolden og så stod en Allerød-spiller fri. Han skød svagt, men bolden ramte desværre en spiller og snød totalt Løven i kassen og så stod det 1-1.

Bare 10 minutter senere var den gal igen. Igen koks i LSF-forsvaret og en fri Allerødspiller. Mathias Beck kom flot tilbage, men igen var uheldet ude. En Allerød spiller, Beck og Bjerregaard i kassen gik efter bolden efter et mål, der blev noteret som et selvmål.

En spand koldt vand i hovedet på spillerne, men der var tid nok.

Selvom der manglede flere spillere, så blev der kæmpet heroisk og Smørumdrengene havde stor ære af kampen. De satte sig fuldstændig på anden halvleg og det var ikke meget, Allerød var over midten. De pakkede sig og levede på det, de er bedst til: kontrafodbold. Denne gang fik de dog ikke scoret, men de havde en glimrende organisation og gav intet væk.

Der var ikke mange chancer i 2. halvleg. Et para chancer, men ellers var det et pres uden resultat. LSF kunne ikke åbne Allerød-forsvaret og måtte indkassere et 2-1 nederlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *