Lasse E. Jensen Trio på Kirketorvet
Lasse-E.-Jensen-Trio-copy.jpg
På lørdag er der igen jazz på Kirketorvet i Ballerup, når Lasse E. Jensen Trio spiller op til fest.

Luften og atmosfæren er munter og tilrøget. Vi befinder os på en bar i 1930’ernes Chicago. Lyden af dansende sko og det opretstående klavers insisterende og melodiøse toner blander sig til en ekstatisk stemning, der er lige ved at få taget til at lette. Publikum klapper i takt og kommer med højere og højere tilråb! Det er boogie woogie, blues og jazz!

Spolende frem til 2006 møder vi Lasse E. Jensen en fremadstormende, ung mand fra Ringsted. Han har netop stiftet bekendtskab med de tre elskelige musikgenrer. Et bekendtskab, der har udviklet sig til en karriere, som omfatter optrædender i flere europæiske lande, deltagelse i flere jazzfestivaler blandt andet Maribo Jazzfestival, Riverboat i Silkeborg og Copenhagen Jazz Festival. Dertil har Lasse udgivet tre cd’er, hvor han blandt andre ledsages af Tom McEwan og Hugo Rasmussen.

Lørdag den 3. august klokken 11 til 14 kan man på Kirketorvet i Ballerup opleve Lasse E. Jensen Trio, der udover Lasse selv på klaver også består af Emil Mathiasen på kontrabas og Jeppe René Veje Bredahl på trommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *