Fem mindre svømmebade
debat Svar til sidste uges læserbrev fra Jørn F. Pedersen

Kære Jørn F. Pedersen. Ballerup Kommune råder over yderligere fem mindre svømmebade. De er placeret i Sundhedshuset, på Baltorpskolen afd. Rugvænget, Skovlunde Skole afd. Lundebjerg, Måløvhøj Skole afd. Måløv og Plejecenter Lundehaven, hvor der er et terapibassin.

Det vil være Skovlunde Skole afd. Lundebjergvej og Plejecenter Lundehaven, som vi vil forsøge at anvende til de aktiviteter, som der har været på Skovlunde Gl. Skole/Torvevej.

FOF, som du selv nævner, er blevet bedt om at finde erstatningstider i de andre svømmebade, da vi fortsat ikke kender en tidsplan for en renovering. Deltager man på et FOF-hold, skal man tage direkte kontakt til FOF for yderligere information.

1 kommentar om “Fem mindre svømmebade”

  1. Karsten Kriegel siger:

    Der er vist ikke meget samarbejde mellem afdelingerne i kommunen.

    I svaret skrives det “FOF, som du selv nævner, er blevet bedt om at finde erstatningstider i de andre svømmebade, da vi fortsat ikke kender en tidsplan for en renovering. Deltager man på et FOF-hold, skal man tage direkte kontakt til FOF for yderligere information”.

    Det er ikke FOF´s problem, at et svømmebad er lukket. Iht. Folkeoplysningsloven er det kommunen, der skal anvise lokaler igennem Kultur & Fritid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *