Endnu en dansk basketsejr
Basket-landskamp-7-copy.jpg
Danmark svigtede ikke på hjemmebanen i Ballerup Super Arena og vandt EM-kvalkampen mod Albanien lørdag. Nu venter en kamp på lørdag mod Hviderusland. Foto: Mia Lundholm
Basketball Det danske herrelandshold i basketball er stadig ubesjerede i playoff-kampene i Em-kvalen efter lørdagens sejr over Albanien.

Danskerne tromlede hen over sydeuropæerne og sikrede sig en sejr på 95-73. Det var igen Iffe Lundberg, der blev topscorer med 23 point. Se billeder fra kampen: Fotogalleri

Der skulle dog gå lidt tid inden danskerne fik kontrol over kampen i Ballerup Super Arena. Danmark kom blæsende ud fra start og kom foran 15-5, men så vågnede albanerne op og kom foran 22-19, inden danskerne i slutningen af anden periode fik styr på kampen og kom på 28-27.

Derefter begyndte danskerne at udbygge deres føring og stemningen i den store arena var ellevild. Det endte med en sejr på 95-73 og det betyder, at lørdagens kamp mod Hviderusland bliver en gruppefinale.

Den første kamp mod Hviderusland endte med en smal dansk tre-point sejr, så alt fra en sejr til et to-point nederlag vil sende Danmark videre i kvalifikationens hovedrunde, hvor blandt andet de 11-dobbelte olympiske-, VM og EM-medaljevindere fra Litauen venter.

Kampen spilles i Ballerup Super Arena på lørdag klokken 15.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *