To bronzemedaljer ved DM i atletik
atletik-copy-1.jpg
Ballerup Atletik Klubs Rasmus Jensen vandt to bronzemedaljer ved Senior DM i weekenden.
atletik Ballerup Atletik Klub var til senior DM i atletik og klubbens Rasmus Jensen fik to flotte bronzemedaljer med hjem.

Rasmus Jensen vandt bronzemedalje ved senior DM i Esbjerg her i weekenden med 53,59 meter, en lille meter efter sin personlige rekord. I kuglestød blev det til en sjetteplads med 12,53 meter. Søndag skulle han så kaste vægt kast med den 15,88 kilo tunge kugle, teknikken er som hammerkast og det blev til en flot tredjeplads med 15,77 meter og dermed den anden medalje til den unge mand.

Mathias Kveiborg, lige hjemvendt fra en ferie i Mexico var ikke helt skarp men blev dog nummer fem med 49,56 meter.

Ida Jespersen sprang stangspring lørdag og sluttede som nummer fire med 3,45 meter.

Cecilie Færge løb 100 meter på første dagen og det blev til en tid på 13,07 i modvind og dermed en femteplads. På 200 meteren søndag blev det til 27,02 sek. – også her en femteplads. Sidste øvelse var længdespring og det blev til en 12. plads med 5,12 meter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *