Skal selv betale for ødelagt affaldsbeholder
Generelt finder jeg, at vores kommunale affaldsordning virker udmærket, men i sidste uge fik min opfattelse et lille knæk.

Min affaldsbeholder til haveaffald er gået i stykker, den kan ikke løftes mere, siger man. (Det er vel at mærke personalet på affaldsbilen der har ødelagt denne )

Jeg klager min nød til Vestforbrænding, som står for vores affaldsordning, de henviser mig imidlertid til den ansvarlige vognmand, som står for den praktiske udførsel. Jeg kontakter denne, og får følgende besked; at man ikke erstatter beholdere, der er mere end to år gamle.

Det er det jeg ikke forstår, man bliver påtvunget en bestemt affaldsordning, hvilket jeg har forståelse for, men da denne jo fra starten af indbefattede et antal affaldsbeholdere, forstår jeg ikke, at man også er forpligtet til at udskifte disse, såfremt disse efter personalets mening ikke kan anvendes mere.

Dette vil i realiteten sige, at vores affaldsordning ikke kun koster det der står på skattebilletten men også indkøbet af nogle affaldsbeholdere, hvilket jo kan ske for alle i løbet af de kommende år.

1 kommentar om “Skal selv betale for ødelagt affaldsbeholder”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Med andre ord.

  Hvis en lastbil der er ved at hente affald, køre ind og smadre en affaldsbeholder, skal man selv betale for en ny, hvis den ødelagte beholder er over to år gammel. ??

  Det lyder rablende sygt og er hinsides enhver fornuft.

  Hvem hos Vestforbrændingen har dog opfundet denne joke. ???

  Her MÅ den asvarshavende ved Ballerup kommunen på banen og fortælle genierne hos Vestforbrændingen at hvis man smadre en anden persons ejendom skal man naturligvis betale for ødelæggelsen, her en ny beholder.

  PS.

  I det hele taget virker det som om at Vestforbrændingen har indført egne regler hvis formål syntes at genere så mange af deres kunder som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *