Kommunen vil ikke forstå
Debat ØV. Lolan Ottesen var så venlig at svare på mit spørgsmål vedrørende bloktilskud og klippekortordning på plejehjemmene og gjorde samtidig opmærksom på, at samme spørgsmål var stillet flere gange.

Nu er det jo ikke for sjov, at man forfatter et læserbrev og slet ikke to gange med samme spørgsmål.

Spørgsmålet stilles fordi jeg finder det relevant og har almen interesse. At Lolan Ottesen så ikke forholder sig til spørgsmålet, men alene til kommunalbestyrelsens tolkning af bloktilskud og ikke til mit spørgsmål om klippekort, finder jeg problematisk for den demokratiske forståelse.

Jeg må konstatere, at Ballerup Kommune kun finder klippekortordningen relevant for hjemmeboende ældre og ikke beboere på plejehjem.

Lolan, jeg stopper mine læserbreve omkring klippekort med dette indlæg. Jeg tror ikke, Ballerup Kommune vil forholde sig til eller forstå problemet.

Rigtig god sommer.

1 kommentar om “Kommunen vil ikke forstå”

  1. Daniel siger:

    Du skal ikke være ked af ikke at få et svar, lolan kan kun finde på at reagere i det røde felt som Mette F.

    Du skal råbe lidt højere for at få hendes opmærksomhed men vi kan glædes os over
    der ikke er lang tid til 2021 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *