Fundamentet er vigtigt for DF
Debat Det gamle posthus skal danne ramme omkring en bymidte i udvikling. I tider hvor der bliver bygget overalt i kommunen, så er det vigtigt, at der kommer fundament under udviklingen.

Hvis vi bare bygger og bygger uden at tænke læger, specialister, frivillighed, foreninger, institutioner og alt det der er med til at give en sammenhængende kommune, så går vi en svær tid i møde.

Fundamentet er vigtigt for at skabe de rigtige rammer for nye Ballerup borgere, samt servicere de borgere der lever deres liv i Ballerup.

Visionerne må være, at skabe de rigtige rammer for en by i rivende udvikling. En mulighed kunne være, at bygge et hotel i Ballerup. Vi mener dog ikke, at hotellet skal ligge på posthusgrunden, men må tænkes ind i byudviklingen på en anden adresse.

Der vil være mulighed for at bygge boliger på posthusets parkeringsplads, det kræver dog vi tænker nye parkeringspladser ind i det eventuelle projekt.

Dansk Folkeparti støtter op om et fælleshus, hvor læger kan ligge deres praksis, på kontrakter der ligger over en 5-årig periode, samt at der kan komme andre gode folk til, så vi får et hus der er med til at danne fundamentet for Ballerups udvikling.

2 kommentarer om “Fundamentet er vigtigt for DF”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Og jeg mener fortsat at vi skal droppe byggeriet af seniorboliger som var planlagt på stationspladsen, og i stedet indrette posthuset til disse boliger.
  Og der er mulighed for parkeringspladser bag posthuset som der er ved siden af det.

  Det store område mellem biblioteket og busholdepladserne kunne man anlægge en græsplæne med buske og træer, samt bænke.
  Og lige foran biblioteket parkeringspladser for handicappede.

 2. Det er for dumt at kommunen ikke bruger pengene bedre, man kunne sagtens havde indrettede poshuset til boligvenligt sted for seniore som Poul beskriver måske enda til en fornuftig husleje.

  Ballerup kommune skal seriøst til at tænke sig gevaldigt om (socialdemokratiet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *