Videoovervågning – En værdifuld investering
Lygtepæl.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Det er vigtigt at have sikkerheden i top, det siger sig selv. Indbrudstyvene bliver mere og mere udspekulerede og snu, og det kan derfor være sværere at beskytte sine ejendele, når man er ude af huset.

Både medier og staten har øget fokus på sikkerheden hos private og erhverv, og der er blandt andet i 2019 budgetteret med et større budget til videoovervågning i det offentlige. I det private er det op til dig at få styr på sikkerheden, men du kan med fordel kontakte eksperter inden for videoovervågning for at få professionel hjælp til at indbrudssikre dit hjem.

Hvorfor investere i videoovervågning?
Med videoovervågning kan du øge sikkerheden af dit hjem markant. Ved hjælp af moderne teknologi kan du forlade dit hjem og stadig føle dig tryg, da du med mobile apps og online værktøjer kan fjernovervåge dit hjem og blive alarmeret, hvis der sker noget mistænkeligt.

I dag kan de avancerede teknologiske løsninger sende live fra dit hjem, ligesom du har mulighed for at tilkoble flere videoovervågningsanlæg, så du både kan holde styr på huset og sommerhuset, når du ikke er hjemme.

Har du ikke mulighed for at tage hjem, hvis alarmen går, kan du også give adgang til andre, så naboerne for eksempel kan holde øje for dig, eller dit overvågningssystem kan indstilles til at kontakte den tilknyttede alarmcentral for dig.

Videoovervågning gør det desuden også lettere for dig, hvis uheldet er ude, og du skal anmelde et indbrud. Alle dine ejendele og værdigenstande er blevet filmet af husets kameraer, hvilket sætter dig i en rigtig god position i forhold til erstatningssummer fra forsikringsselskabet. Du skal dog være opmærksom på, at der er skarpe regler inden for videoovervågning, som du bør orientere dig i.

Hvor mange kameraer skal der til?
Dit hjems størrelse er naturligvis afgørende for antallet af kameraer, der er nødvendigt for at videoovervåge dit hjem. Bor du i en lille lejlighed eller rækkehus, er to kameraer med bred synsvinkel og zoomfunktion typisk nok til at afdække hjemmet. Er der tale om et større hus og villa, vil fire til otte kameraer oftest være nok.

Antallet af kameraer er naturligvis forskelligt fra hjem til hjem, da det også handler om husets indretning. Det er en god idé at investere i kameraer, der både kan filme dag og nat og stadig få nogle tydelige optagelser, da livet som indbrudstyv ikke er et 8-16 job.

Hvis du er i tvivl om, hvor mange og hvilke videoovervågningskameraer du har brug for, kan du kontakte eksperter inden for videoovervågning, som kan guide dig til den rigtig løsning for dig og dit hjem.

Hvad hvis der sker indbrud?
De moderne alarmsystemer, som er koblet til videoovervågning i dag, er fleksible og kan indstilles, som du ønsker det. Du kan derfor helt selv bestemme, om du ønsker alarmering til familie eller venner, eller udrykning af en vagtmand, hvis der sker noget uventet på videoovervågningen.

Nu til dags har kameraerne, der anvendes til videoovervågning, en høj kvalitet og frame-rate som gør, at der kan leveres skarpe og til tider afgørende billeder. Disse kan bruges som bevismateriale i en retssag eller som sikring af dine ejendele for at lette det efterfølgende forsikringsarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *