Tak for kampen – nu begynder en ny
Debat Jeg kan ligeså godt været helt ærlig: Valget gik ikke, som vi havde håbet på i Dansk Folkeparti.

Den kommende tid kommer derfor til at stå i selvransagelsens tegn. Vi skal have undersøgt og analyseret. Vi skal have talt med alle de gode kræfter i vores parti, som er ligeså skuffede som os på Christiansborg.

Selv kan jeg se tilbage på fire år som Folketingets formand. Det har været fire spændende år. År, som jeg føler har været brugt fornuftigt. Fra første færd var det min mission at gøre Christiansborg til en bedre arbejdsplads for såvel politikere som ansatte – med en bedre omgangsform og med en større respekt for hinanden.

I min formandsperiode fik vi desuden Dannebrog tilbage i folketingssalen, hvor det hører hjemme, og vi fik gjort Folketingets talerstol tilgængelig for handicappede.

Det er fire år, jeg vil se tilbage på med stor glæde, og hvor jeg hver dag har glædet mig over samarbejdet med Folketingets fantastisk kompetente personale.

Men nu begynder en ny kamp. Kampen for det parti, jeg selv var med til at stifte hjemme ved mit spisebord i 1995: Dansk Folkeparti.

Valgkampen begynder allerede på valgaftenen, og jeg er tilbage på mit gamle kontor i Provianthuset – fuld af kampgejst.

Tilbage er der blot at sige tak til alle jer, der har hjulpet mig i valgkampen og alle jer, som har vist mig den tillid at stemme personligt på mig. Jeg lover, at jeg kommer til at arbejde for jeres tillid – hver eneste dag i den kommende periode.

1 kommentar om “Tak for kampen – nu begynder en ny”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Og årsagen er at DF har siddet og snorksovet de sidste 4 år, skønt de blev det største højre parti ved forrige valg.

  Og hvor Tulle, Gud hjælpe mig, valgte at krybe i skjul ude på sidelinjen i stedet for selv at danne regering, eller indgå i en sådan, som vælgerne gav ham mandat til.

  Efterfølgende har vi set hvordan Lars Løkke brugte Tulle som sin egen lille velafrettede skødehund, når det passede ham.

  Spørgsmålet er nu om DF har udspillet sin rolle som Danskernes parti. ??
  Ihvertilfælde skal de begynde at gøre noget aktivt, i stedet for at komme med alle de gode råd om hvad man skulle gøre.
  Det er vi alle dødtrætte af at høre på.

  Så op på hesten igen, DF
  Og begynd så helt forfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *