Seniorer på gåtur – med og uden stænger
stavgang-copy-3.jpg
Alle 60+’ere er velkomne, når SIF Senioridræt holder stav- og gangarrangement i Harrestrup Ådal tirsdag den 11. juni.
Stavgang Der er god motion og masser af hygge på programmet, når SIF - Senioridrætsudvalget i samarbejde med DAI Region Hovedstaden inviterer til det store, årlige stav- og gangarrangement i Harrestrup Ådal.

Arrangementet foregår tirsdag den 11. juni og henvender sig til alle 60+’ere, som har lyst til at få en hyggelig, fælles motionsoplevelse i det fri.

Der vil være en rute på cirka fire kilometer og en på cirka 5½, som kan gennemføres af såvel trænede som mindre trænede – gående med og uden stave. Også borgere med rollator er velkomne, hvis de kan klare turen.

Deltagerne mødes ved madpakkehuset i Harrestrup Ådal klokken 10.30. Der vil være fælles opvarmning ved en af senioridrættens egne stavgangsinstruktører og derefter er det afsted på ruterne.

Man kommer nemmest til madpakkehuset på cykel, kommer man i bil, er der to små parkeringspladser ved Larsbjerggård, Harrestrupvej 128, det er også her, der er holdeplads for bus 142.

Noget af det vigtigste ved dette arrangement er, at efter deltagerne har gået Ådalen rundt, så spiser de deres medbragte mad. Man skal også selv huske drikkevarer hertil. Vand til turen rundt klarer SIF/DAI.

”Vi håber, mange vil komme til dette arrangement og være med til at få en hyggelig formiddag, sammen med en masse hyggelige mennesker, hvor vi sætter det gode humør i højsædet,” siger Alex Nielsen fra SIF – Senioridræt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *