Madskole i Måløv mangler frivillige
madskole-frb-060718-053-copy.jpg
Madskolerne varer fem dag og har til formål at lære børn om mad, måltider og motion. Fotograf: Carsten Andersen.
Masser af madglade børn håber på at få plads på en af sommerens Madskoler - og her i området er der også stor efterspørgsel.

4H, som er ansvarlig for Madskoler, søger derfor med lys og lygte efter madinteresserede frivillige, som har lyst og mod på at få en hyggelig uge med børn og mad.

Lige her og nu mangler Madskoler frivillige instruktører til Måløvhøj Skole i uge 32. Kan man i andre uger, modtages hjælp også med kyshånd.

På landsplan brugte cirka 500 frivillige voksne i sommeren 2018 en uge af deres sommerferie på at lære madglade børn om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde.

Der er ingen krav om særlige kompetencer for at blive instruktør, men det er vigtigt, at man har lysten til at gøre en forskel og give børn gode oplevelser med mad og sundhed.

Madskoler har til formål at give børn og unge viden om mad, måltider og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde samt at give børnene værktøjer til at gøre varieret kost og sund livsstil til et naturligt valg. Hele ugen præsenteres børnene for nye råvarer, både i køkkenet og på ekskursioner.

På alle Madskoler er madlavning, motion, familiearrangement og udflugt faste elementer. En Madskole varer fem dage og afvikles i forbindelse med børnenes skoleferie.

Mere information på www.madskoler.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *