Hold-an Vej forbliver tosporet
Hold-an-vej-3.jpg
Indsnævringen af Hold-an Vej bliver nu forlænget. Målet er at gøre indsnævringen permanent, så snart der er penge til at gøre projektet helt færdigt. Foto: privatfoto
Trafik Forsøget med p-pladser langs Hold-an Vej forlænges. Dermed vil Hold-an Vej fortsat kun have to kørespor. Målet er at gøre indsnævringen permanent.

For snart et år siden gennemførte Ballerup Kommune en indsnævring af Hold-an Vej, hvor man etablerede 22 parkeringspladser og satte en række plantebede op på strækningen mellem Linde Alle og Gl. Rådhusvej.

Nu har teknik- og miljøudvalget besluttet, at forlænge forsøget på ubestemt tid.

Trafikken glider

I løbet af perioden har Ballerup Kommune foretaget trafikregistreringer og de har ikke vist problemer af betydning i forhold til at afvikle trafikken.

Trafikken er blevet registreret i morgen- og eftermiddagsmyldretiden i tidsrummet 7.30-8.30 og 15.15 til 16.15.
I løbet af tre forskellige datoer har der ikke været problemer med at afvikle trafikken, som er gledet uden tilbagestuvning med meget lille kø ved de røde lys.

Ud fra de målinger har udvalget altså besluttet at forlænge forsøget.

”Vi forlænger ordningen for vi kan se, at det fungerer rigtig godt. Målet er så nu at gøre ordningen permanent, men det kræver penge, så vi kan etablere det ordentligt. De penge har vi ikke nu, så derfor forlænger vi ordningen, indtil vi kan afsætte pengene,” siger Hella Tiedemann (A), formand for teknik- og miljøudvalget.

Hun håber, at penge til en permanent indsnævring af Hold-an Vej kan indgå i drøftelserne til budget 2020, der begynder efter sommerferien.

1 kommentar om “Hold-an Vej forbliver tosporet”

  1. Martin jensen siger:

    Hele den ene vejbane er spærret af .
    Der er dog ikke synet af nogen der arbejder på vejarbejdet .
    Trafikken glider ikke som ønsket .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *