FDF’erne på opgave i hovedstandsområdet
fdf-foto-Mark-Skovbo-Olsen-copy.jpg
I Kristi Himmelfartsferien deltog 33 FDF’ere fra Skovlunde i det store Væbnermesterskab med poster rundt om i Københavnsområdet. Foto: Mark Skovbo Olsen
33 FDF’ere fra Skovlunde var med, da det store Væbnermesterskab løb af stabrlen i Kristi Himmelfartsferien i København

Her var 1500 børn og unge fra hele landet samlet for at konkurrere og dyste i leg og klassiske FDF-discipliner.

”Det er bare megafedt at være med,” siger 12-årige Elias Gustavsen fra FDF Skovlunde, der var med til Væbnermesterskabet, som bestod af 45 forskellige poster fordelt over hele hovedstadsområdet.

Udfordringerne bød blandt andet på en hjemmebygget kano-rutsjebane, samarbejdsøvelser i trætoppe og klodsmajor med lange arme.

”Den allersjoveste post var farveladefabrikken, hvor man skulle samarbejde om at løse forskellige kreative opgaver med farvet lys”, siger Elias.

Væbnermesterskabet er en dyst i leg og klassiske FDF-discipliner for børn og unge i alderen 11 til 18 år – og deres ledere. Konkurrencen strækker sig over hele fem måneder: Først med online opgaver, patruljerne løser hjemme i kredsen, og som siden kulminerer med finalen i Kristi Himmelfartsferien.

Børnene og de unge har i fællesskab med deres ledere løst de forskellige udfordringer – og de måtte kun komme rundt mellem opgaverne ved at tage S-tog, bus og metro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *