Burger-planer sendt i høring
Burger-3.jpg
Grunden på hjørnet af Jonstrupvej og Ballerup Byvej kan blive omdannet til en Burger King. Den amerikanske kæde har købt grunden og nu skal politikerne vurdere, om man vil tillade byggeriet.
Burger King har købt grunden på hjørnet af Ballerup Byvej og Jonstrupvej, hvor de vil bygge en ny burgerrestaurant. Nu er planerne sendt i høring.

Det kan godt være, at man snart kan få stillet sulten på den hurtige måde, når man kører ad Ballerup Byvej. Den amerikanske kæde Burger King har nemlig planer om at bygge en ny burgerrestaurant på hjørnet af Ballerup Byvej og Jonstrupvej, i et af de ganske trafikerede kryds i kommunen.

Igennem flere år har der være adskillige restauranter, senest thai og pizzeria, men de er nu lukket.

Grunden er allerede blevet købt af Burger King og nu er det politikerne, der skal vende tommelen op eller ned for planerne.

”Grunden er solgt til Burger King, der vil lave en restaurant på grunden. De eksisterende bygninger skal rives ned. Egentlig er grunden til boligformål, men det fortaber sig i tågerne, hvorfor der i mange år har ligget restauranter. For mange år siden lå der en hvidevareforretning, og i de 20 år jeg har været med, har der ikke været boliger. Jeg ved ganske enkelt ikke, om der er givet dispensation eller noget lignende. Men nu laver vi en anden lokalplan, der udtrykkeligt giver plads til andre formål,” siger Hella Tiedemann, formand for teknik- og miljøudvalget.

Ordentlig debat

Egentlig var det planen, at man ville lave en såkaldt B-lokalplan, der har en kort høringsfrist (fire uger) og en endelig vedtagelse rent administrativt, men efter en heftig debat på facebook, har udvalget valgt at omdanne lokalplanen til en A-lokalplan med otte ugers høringsperiode og en vedtagelse i kommunalbestyrelsen.

”Der har været en voldsom debat, så derfor har vi lavet en ’almindelig’ lokalplan. Så kan alle blive hørt og ikke kun facebook-parlamentet. Så sætter vi en ti-ugers høringsfrist på grund af sommerferien, og så regner vi med, at vi kan tage en endelig beslutning efter det,” siger Hella Tiedemann.

Hvis lokalplanen bliver vedtaget, skal der primært være til- og frakørsel fra Jonstrupvej og udkørsel til Ballerup Byvej vil kun være for lastbiler.

Der skal desuden være afskærmende beplantning og et støjværn omkring den nye bygning, så den ikke generer naboer såvel som trafikken i krydset.

Det er meningen, at lokalplanen kan vedtages politisk i september måned.

15 kommentarer om “Burger-planer sendt i høring”

 1. Martin Jensen siger:

  Hvis lokalplanen ikke giver tilladelse til Burger King laver politikerne bare en anden der gør .

  Politiker logik .
  Enkelt ???

 2. Jesper Mohr siger:

  JAAAA!!! BK i Ballerup!!! I LIKE!!!!

 3. Martin Jensen siger:

  NEEEJ !!! BK i Ballerup !!! Dont Like !!!

 4. Pernille siger:

  Syntes det ville være synd at få en BK så tæt på beboelse, for sådanne en butik ikke bare stinker, samtidig medføre det en hel del skrald i vores i forvejen lidende natur. Eks så se på BK der ligger ved den store BR i Rødovre en kæmpe svinesti. Og i forevejen ligger der vidst rigeligt med skrald i vores lille by. Men syntes helt klart vi skylder os selv at tænke kvalitet frem for kvantitet. Og så må vi jo ikke glemme vores klima som div politikere jo har så kært eller har i 🤔

 5. MB siger:

  Endelig en BK – jubi!!!!!

 6. Helle Harstø Engelbrecht siger:

  Disse junkfood steder er øjenbæer… De generer massere af affald der smides langs veje og når folk er færdige med deres junk. Dem der bor i nærheden bliver generet af trafik i mange timer, også om aftenen/natten, det er ikke ok! Det er desuden mega usundt og stanken af junkfood kan lugtes i miles omkreds…ja, stakkels naboer! Ved Malmparken kan affald ses og lugt lugtes langt væk! Mange andre steder ligger de junkfood ved erhverv/tankstationer så beboerne ikke generes…Måske ønsker kommunen at generere flere diabetes og fedme tiltag..?
  Jeg er SÅ meget imod flere junkfood steder i byen!!
  Lav nogle sunde miljørigtige tiltag i stedet!!

 7. Martin jensen siger:

  Endelig ikke en BK –

 8. Martin jensen siger:

  Burger King har købt grunden
  Nu må politikerne ændre lokalplanerne og rette ind .
  Det er virkeligt demokratisk logik !

 9. Jane siger:

  Vi er virkelig bekymret for placeringen af en Burger King i et beboelsesområde. Der er en stor forskel på mindre restauranter og en stor fastfoodkæde. Det vil helt sikkert skabe trafikkaos, masser af affald, ubehagelig lugt og generende støj.
  Der må kunne findes en bedre placering, som ikke er så generende for omgivelserne.

 10. Martin Jensen siger:

  Nej der skal ikke findes en bedre placering .
  Ingen placering overhoved .

 11. Burger Woman siger:

  Fedt fedt fedt fedt! Elsker Burger King!

 12. Susanne Clement siger:

  Jeg er noget bekymret og ærgerlig over den mulighed, at der muligvis etableres en fastfoodkæde med det, som fører med. Med det mener jeg henkastet affald i en større radius end kædens matrikel og trafikkaos i et område, som i forvejen er belastet. Med mere affald, øget trafik, grøn kommune og fokus på sundhed i kommunen synes jeg, at det strider imod megen logik. Jeg håber virkelig, at både kommune og interessenter i projektet har en tydelig plan for dette, hvordan det så end vil kunne dokumenteres.

 13. Rasmus siger:

  En Burger King er ren udgift for alle beboer i Ballerup. Mentalt og Fysisk er Burger King noget hundeæde.

 14. Mette siger:

  Burger King JA tak 😀

 15. Daniel siger:

  Lets go Burger King!!!
  Og alle hatere bare bliv væk.
  VI SKAL HAVE EN BURGER KING I BALLERUP!!!!
  Det har vi længe haft brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *