Ballerup lægger pres på
Ballerup-BK-copy-12.jpg
Ballerup BK slog Rosenhøj søndag formiddag og er dermed tilbage på andenpladsen i rækken. Foto: privatfoto
Fodbold I en begivenhedsrig uge, som både bød på lokalopgør i Sydbank Pokalen og kamp mod Rosenhøj i Serie 2, kan Ballerup BK se tilbage på to gode oplevelser, på trods af nederlag i førstnævnte.

Helt nøjagtig så blev det til et 5-1 nederlag på hjemmebane til Ledøje-Smørum fra Danmarksserien tirsdag aften i sidste uge, og på trods af en fin indsats af Ballerup i den kamp, så var det kampen søndag formiddag mod Rosenhøj, som var vigtigst.

Den begyndte også ganske fint, da Daniel Pless fik omsat et straffespark uhyre sikkert efter seks minutter.
I det næste kvarters tid var Ballerup rigtig fint med i kampen, men initiativet gled lige så stiller over i Rosenhøjs hænder, som i den modsatte ende af tabellen kæmper for overlevelse i Serie 2.

Fra kampens 20. minut og frem til, stadionuret passerede de 70 minutter, så var det udeholdet, som pressede på – og som også var rigtig tæt på i flere omgange, men i målet tog Kasper Bernth Sørensen sig af det, der kom ned mod ham.

Det havde nok ikke været helt ufortjent, hvis Rosenhøj havde udlignet i den periode. Det gjorde de dog ikke, og så var det pludselig Ballerups tur til at få et par gode tilbud. De blev dog i to omgange brændt, og så kunne det ikke gå meget anderledes end at kampen endte 1-0 til Ballerup.

Med sejren er holdet for en stund tilbage på andenpladsen i rækken. En plads som Vallensbæk IF skal forsøge at generobre på onsdag, når de får besøg af Grønne Stjerne. På lørdag klokken 13 møder Ballerup Lynge-Uggeløse i Lynge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *