Ballerup-gymnaster udtaget til VM
gymnaster-copy-6.jpg
Danmarks bedste gymnaster Alma Sofie Pedersen (junior) og Isabella Schultz (senior) er klar til VM i henholdsvis Moskva og Baku. Foto: privatfoto
Gymnastik Efter endnu et år med masser af topplaceringer indenfor rytmisk sportsgymnastikken, er den danske juniormester Alma Sofie Pedersen (13 år) og den officielle danske seniormester Isabella Schultz (15 år), begge udtaget til VM i 2019.

Efter otte års træning i Ballerup GF med trænerteamet Antje Madsen, Christel Madsen og Patricia Madsen, er målet om udtagelse til VM opnået.

Den 19.-21. juli afholdes det allerførste VM for juniorer i Moskva. Alma Sofie er den eneste gymnast der skal repræsentere Danmark og hun glæder sig til hele arrangementet med ialt 190 deltagere fra 68 lande. Alma Sofies mål er at levere fire gode serier med tov, bold, køller og vimpel, slå sin egen pointrekord i en international konkurrence og ellers suge mere international erfaring til sig.

Den 16.-22. september afholdes VM for seniorer i Baku i Aserbajdsjan. Udover Isabella er også det danske søskende par Emilie og Josefie Elgaard fra Hjerting blevet udtaget til at repræsentere Danmark. Isabella skal deltage med sine serier – tøndebånd, bold, køller og vimpel. Hendes mål er at kunne præstere sit hidtil bedste og dermed opnå sin højeste score internationalt samt at tage masser af international erfaring med hjem i bagagen.

Før VM drager de danske gymnaster til Holland, for sammen med Danmarks landstræner Alua Bekturova fra Kasakhstan, at finpudse deres serier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *