Vind den danske film Vildheks
vildheks-credit-tine-harden-copy.jpg
I hovedrollen som vildheksen Clara ses Nikolaj Lie Kaas’ datter Gerda Lie Kaas. Foto: Tine Harden/Nordisk Film
konkurrence Der er en rigtig familiefilm på højkant i denne uge, hvor man kan vinde den danske 'Vildheks' baseret på Lene Kaberbøls bøger af samme navn.

12-årige Clara er en ganske almindelig pige, der bor i byen med sin mor Mille. Clara er bedste venner med Oscar, der er lidt speciel, så hun holder det hemmeligt for de andre piger i klassen. Clara vil nemlig bare gerne være helt normal og passe ind.

En dag begynder Clara at kunne lugte og høre ting, som hun ikke burde kunne, og samtidig er hun overbevist om, at en mystisk, sort kat forfølger hende.

Filmen ‘Vildheks’ er baseret på Lene Kaaberbøls enormt populære bestsellerbogserie af samme navn. Filmen er instrueret af den erfarne Kaspar Munk, der tidligere har instrueret blandt andet de roste ungdomsfilm ‘Hold om mig’ og ‘You and Me Forever’, foruden DR’s populære julekalender ‘Tidsrejsen’.

Vær med i lodtrækningen

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af filmen på dvd. For at deltage i konkurrencen om ’Vildheks’ skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvor mange bøger er der i Lene Kaberbøls VIldheks-serie?

Send dit svar samt navn og adresse på mail til: vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 13. maj klokken 12. Vi trækker tre vindere, som får direkte besked på mail – og efterfølgende selv skal afhente filmen på redaktionen i Ballerup.