To basketlandskampe spilles i Ballerup
Basketball Over det sidste år har Danmarks herrelandshold i basketball været snublende tæt på at bryde igennem muren til det øverste niveau i Europa. Nu resterer der kun fire playoffkampe i august, der kan sende danskerne op i kontinentets top.

To af kampene spilles på hjemmebane i Ballerup Super Arena – det er den 10. august mod Albanien og 17. august mod Hviderusland.

Skal herrelandsholdet med i EM-kvalifikationsturneringens hovedrunde og prøve at bide skeer med de store hold som Spanien, Kroatien, Frankrig og Italien, er det kun en førsteplads i gruppen der tæller. Vinderen af gruppen går videre til hovedkvalifikationen, hvor alle de stærkeste basketnationer er med.

Her venter et gruppespil med fire hold, hvor blot en tredjeplads vil sikre deltagelse i EM-slutrunden i 2021.
Landstræner Erez Bittman ser Danmarks chancer således:

”Vi har en stor opgave med at vinde gruppen, så vi kan få nogle af Europas største basketlande til Danmark i gruppespillet, fortæller den israelske træner. Jeg har stor tillid til at spillerne kommer motiverede og klar til at hjælpe Danmark til en førsteplads i playoffkampene.

Det er et dansk landshold med ambitioner, vilje og sejrsmuligheder, der skal spille i Ballerup Super Arena i august. Landsholdet satte sidste sommer tilskuerrekorder i cykelarenaen i Ballerup, hvor Danmark oven i købet er ubesejrede og håber på samme opbakning denne sommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *