Storsejr til LSF
Fodbold Det er nu over 481 minutter siden at der er scoret mod Smørumdrengene fra LSF - og de sidste fire kampe er vundet med samlet 15-0. Det blev der ikke lavet om på i weekendens kamp mod Fremad Valby - selvom de var tæt på flere gange.

Allerede fra starten kunne man se, at Smørumdrengene ville vinde. Der blev lagt et meget stort pres på Valby og Alexander Beck havde et hovedstød, der gik lige forbi mål og Marcus Weiss ramte tværribben efter en flot redning af keeperen – og der var kun spillet tre minutter.

Det ville Benjamin Madsen ikke stå tilbage for så da han fik bolden omkring midterlinien kørte ”toget” lige mod kassen. På trods af at mange forsøgte at stoppe ham, sparkede han bolden i mål, da han nåede stationen. Der var da kun spillet syv minutter.

Det gentog sig i det 23. minut. Denne gang fik de dog stoppet ’toget’, men med ulovlige midler og straffesparket sparkede Emil Kjærsgaard helt op i krydset.

Valby havde brugt pausen godt og nu var det rent faktisk dem som lagde et lille pres på LSF’s bagerste rækker. I denne fase af kampen blev der lavet en del opspilsfejl, og når LSF endelig fik bolden, så smed de den hurtigt væk igen

I det 54. minut blev bolden spillet rundt i LSF’s forsvar, som var det en flippermaskine. Og til sidst så stod en spiller fri tæt under mål, men på forunderlig vis reddede Bjerregaard igen – og det gjorde han flere gange.

Men Valby fik ikke rigtigt noget ud af anstrengelserne og nu handlede trænerbænken. Ind kom Jacob Lind, Mathias Beck og Soelberg – og de fik sat deres aftryk på kampen.

I det 71. minut kom Dennis Lind fri i venstresiden, målmanden fik reddet flot, men bolden røg ud til Jacob Lind så stod det 3-0.

Det gentog sig tre minutter efter. Dennis fik bolden i højre side og lagde en millimeterpræcis bold til Jacob og så stod det 4-0. Valby var knækket og der var mere i vente.

Nu ville Martin Fisch også lege med. I det 77. minut lagde han en lang aflevering til indskiftede Martin Soelberg og foran mål hamrede han bolden i kassen og så stod det 5-0, som holdt kampen ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *