Så er der samba i gaden
Samba-2.jpg
Sambaskolen Bafo do Mundo sørger for fest og farver gennem Centrumgaden fra klokken 17.30. Vi krydser fingre for sol og varme til de letpåklædte sambakvinder.
Det er tid til årets store sambafest i Ballerup, der igen i år får besøg af dansere og musikere fra sambaskolen Bafo do Mundo, som nok skal sparke festen i gang.

I aften bliver der fuld knald på rytmer og farver i Centrumgaden, når den årlige sambafest indtager byen. Butikker og boder i gaden tager hul på festlighederne allerede fra klokken 16 med masser af gode tilbud og underholdning. Blandt andet kommer der til at være både karrusel og hoppeborg for de mindste.

Som altid kommer den københavnske sambaskole Bafo do Mundo til Ballerup med deres store, festlige orkester og flotte, fjerklædte dansere, der går optog gennem gågaden fra klokken 17.30 til cirka 18.30. De plejer at give sig god tid og være søde til at lade børnene komme helt tæt på og få en lille svingom med de flotte sambakvinder.

Bluesman tager over

Klokken 19 kommer sanger og guitarist Jake Green og spiller på Kirketorvet. Han er en hårdtarbejdende ’’bluesman’’ med en kraftfuld stemme og en eksplosiv guitar. Han har spillet på mange scener rundt om i verden – i både Texas, New York, London, Italien, Sverige, Norge, Thailand og Spanien.

Til dagligt er han bandleder og frontman i blues-rock powertrioen Jake Green Band. Alene spiller han egne kompositioner og covers, med både kraft og sjæl – og så har han netop i denne måned udgivet solopladen ’Rough Spring,’ som indeholder 12 originale sange.

Der er altså lagt op til en festlig eftermiddag og aften i Ballerup. Flere af butikkerne holder åbent til 20 og der er selvfølgelig rig mulighed for at købe mad og drikke i gaden og på Kirketorvet, så man ikke behøver at haste hjem til aftensmaden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *