Politi uge 20
Politiets-bildør_foto_Rigspolitiet-1.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

22-årig mand sigtet for narkokørsel

Tirsdag den 14. maj klokken 02.55 standsede en politipatrulje en 22-årig mandlig bilist på Digterparken i Ballerup.
Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han nægtede i øjeblikket, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Tyveri fra varebil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid varebil af mærket Mercedes-Benz Sprinter sket mellem fredag den 10. maj klokken 17 og tirsdag den 14. maj klokken 10 på Birthevej i Skovlunde. En lås var opbrudt, og diverse værktøj var stjålet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *