Politi uge 18
Politi-pressefoto-fra-www.politi.dk-copy.jpg
Genrefoto Foto: www.politi.dk
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra politiet:

Hærværk mod varebil

Tirsdag den 30. april klokken 13.33 blev det anmeldt, at en varebil, der de seneste fem dage havde holdt ved Boesagerskolen i Smørum, havde fået knust vinduet i højre fordør.

Der var også blevet kastet en sten eller lignende genstand på forruden, så den også var gået i stykker.

 

Forsøg på tricktyveri

Mandag den 29. april klokken 16.47 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et forsøg på tricktyveri på Nyvej i Ballerup.

To kvinder havde med få minutters mellemrum henvendt sig til en 77-årig kvinde i hendes lejlighed. Kvinderne forsøgte at tilbyde hjælp, men blev afvist af kvinden, hvorfor de forlod stedet.

Kvinderne beskrives som: A: østeuropæisk udseende, 30-40 år, 160-170 cm. høj, kraftig kropsbygning, hvid hudfarve, sort, langt hår. Hun talte dansk med accent og var iført mørkt tøj og et sort sjal om skuldrene. B: østeuropæisk udseende, 30-40 år, 160-170 cm. høj, kraftig kropsbygning, hvid hudfarve. Hun havde langt, sort hår, talte dansk med accent og var iført mørkt tøj og et karrygult sjal.

 

Tyveri fra varebil

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid varebil af mærket Citröen Jumper sket mellem mandag den 29. april klokken 22 og tirsdag den 30. april klokken 06 på Sandbjergvej i Skovlunde. En dør var brudt op, og diverse værktøj var stjålet.

 

45-årig mand sigtet for butikstyveri

Torsdag den 2. maj klokken 18.37 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra dagligvarebutik på Vestbuen i Ballerup. Butikkens personale havde tilbageholdt en 45-årig mand, fordi han havde stjålet øl. Han blev sigtet for butikstyveri, som han erkendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *