Måløv hylder Nicoline
Måløv-fodbold-1.jpg
Nicoline Sørensen overrækker trøjen til U 12/13 pigerne fra Måløv Boldklub, der glæder sig til at se den på væggen i klubhuset. Foto: privatfoto
Fodbold Nicoline Sørensen, landsholdsspiller og nyslået dansk mester med Brøndby IF, startede karrieren i Måløv Boldklub.

Lørdag spillede hun landspokalfinale mod Fortuna Hjørring og de mange fans fra Måløv Boldklub fyldte godt op på tribunen. De sang og heppede, men ligemeget hjalp det. Kampen endte med en snæver 1-0 sejr til Fortuna Hjørring.

Måløv Boldklub ønsker at give pigespillerne forbilleder at se op til og drømme at udleve, helt på linie med drengespillerne. Derfor hyldes Nicoline med en hædersplads i det nyistandsatte ungdomslokale, hvor en signeret kamptrøje kommer op at hænge.

Måløv Boldklubs pigeafdeling er vokset voldsomt de seneste fem år og i dag er der pigehold fra U8-U14 – U16. Men der er plads til flere, hvad enten det drejer sig om begyndere eller piger med ambitioner om at følge i Nicolines fodspor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *