LSF har holdt målet rent i 578 minutter
Fodbold I weekenden mødte Ledøje-Smørum B1908 på hjemmebane. Det mest spændende var nok, om stimen kunne fortsætte. Ikke at LSF vandt igen, men om ”muren” holdt – og det gjorde den! Det betyder, at Nikolaj Bjerregaard i kassen nu har holdt målet rent i seks kampe og med tillæg bliver det i alt 578 minutter.

Det mest dramatiske i kampen skete lige efter pausen, da dommeren fik en bold lige i hovedet og røg direkte i dørken. Vi vidste ikke rigtigt om han kom til hægterne igen, men det gjorde han ni minutter efter. Men så røg Benjamin Madsen også ned en tur med en knæskade – det tog omkring seks minutter.

Det var ellers ikke er den mest sindsoprivende kamp, der er spillet på Sydbank Arena. Det var, som cheftræner Kim K. sagde, nok mere ”en slåskamp end det var en fodboldkamp”

Holdene var godt organiseret og overlod ikke mange millimeter til modstandernes angribere. Marcus Weiss havde et skud lige over mål efter 20 minutter, og lige efter havde B1908 et tilsvarende hovedstød, der også gik over. Men så skete der ikke ret meget mere i første halvleg.

Anden halvleg blev som skrevet startet med, at dommeren fik bolden i hovedet og det betød nok, at ingen af holdene efterfølgende fik overtaget og heller ikke rigtigt fik styr på spillet. Den største chance tilfaldt den indskiftede Jacob Lind, da han fik et indlæg, han skulle sparke i mål. Men han helkiksede sit skud, hvilket nok er meget symptomatisk for kampen.

Kampen sluttede som den startede, og Kasper Gram spillede en solid kamp og blev fortjent kåret som kampens spiller – sammen med Bjerregaard, der samtidig fik sat ny rekord, som den målmand der har holdt buret rent i flest minutter på førsteholdet.

I dag tirsdag er der pokalkamp, hvor LSF skal møde Ballerup BK klokken 19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *