Fortjent sejr til BSF’s kvindeligahold
Amalie-Thestrup-copy.jpg
Amalie Thestrup, dobbelt målscorer ved lørdagens kamp mod FC Thy- ThistedQ i 3F Ligaen: Foto: FN Sportsfoto
Fodbold Ballerup-Skovlunde Fodbolds kvindeligahold skulle lørdag på en langtur til Thy i Nordjylland, hvor dagens modstander var FC THY – ThistedQ i 3F Ligaen.

BSF har stadig muligheden for at hente bronze i denne sæson, men så skulle lørdagens udekamp vindes og de andre resultater skulle også være med BSF.

FC Thy-ThistedQ har på det seneste spillet rigtig godt med sejre over både VSK Aarhus og KoldingQ og været med til at bibeholde spændingen om tredjepladsen. Så der ventede BSF en svær kamp.

Kampen startede lidt nervøst fra BSF, men stille og roligt fik BSF overtaget på trods af, at der blev skabt chancer i begge ender af banen. Specielt Fatima Al-Ful virkede i godt spilhumør og testede Thy-keeperen i flere omgange.

Fatimas mange forsøg på mål gav til sidst bonus, da hun kort før pause-
fløjtet scorede til 1-0 til BSF.

BSF var da ikke mere end lige kommet retur fra pausen, før FC Thy i det 46. minut udlignede den føring og kampen stod nu 1-1.

Den hurtige reducering rystede dog ikke BSF-pigerne som sad på kampen og 10 minutter senere scorede Amalie Thestrup efter en lille solotur helt oppe i hjørnet uden chance for FC Thys målvogter.
Midt i anden halvleg fik BSF hjørne og på Sarah Jankowskas gode indlæg kom Laura Pedersen højest mellem venner og fjender og headede den ind til 3-1 til BSF.

Hen mod slutningen af kampen fik Amalie Thestrup endnu en friløber som hun flot satte ind til 4-1 til BSF.
I overtiden fik FC Thy-ThistedQ reduceret til 2-4, men BSF fik en fortjent sejr med hjem til Ballerup.

Nu venter der sig en spændende afslutning af sæsonen og næste kamp er på onsdag den 8. maj klokken 18 i Ballerup Idrætspark, hvor modstanderen er rivalerne fra Brøndby IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *