Dygtige dansere tog medaljer i Ry
dancingteam2-copy.jpg
DancingTeam skovlede medaljer ind. Blandt andet var der både guld, sølv og bronze til hiphop børnedanserne. Foto: privatfoto
Dans DancingTeam havde et fantastisk forårsgrandprix i Ry hallerne i Jylland i weekenden.

”Vi havde en masser danser der havde valgt at tage en hygge weekend til Jylland. Man må sige at vi gjorde os bemærket, alle vores dansere dansede sig til medaljer i alle rækker vi deltog i,” fortæller en stolt indehaver af DancingTeam, Lone Lindgreen.

Klubbens hiphop-børnedansere Klara Nygaard, Filipa Petric og Isabella Puletic vandt guld i børnerækkerne og Emma Weywadt vandt sølv.

Emilie Rutherford, Frida Houlberg og Mikkas Vest Tange vandt guld i de andre rækker.

I solo junior tog DancingTeam alle tre podiepladser med Melina Sølvhøj, Sofie Ryther og Sarah Bonde.

I duo vandt Klara Nygaard og Filipa Petric guld. DEr var sølvmedaljer til Thea Nygaard og Thea Boll samt bronze til Emma Weywadt og Isabella Puletic.

I junior vandt Sarah Bonde og Clara Schach.
Melina Sølvhøj og Ida Hartvig valgte for første gang at stille op i den international række i junior, og det gjorde de fantastisk: Guld i duo og Ida vandt også i solo

I disco blev det også til mange flotte resultater og medaljer. Klara og Filippa vandt sølvmedalje, det samme gjorde Emma og Thea.

I solo blev det til to guld og to bronze medaljer, så alt i alt en fantastisk weekend for den lokale danseskole.
DancingTeams næste store bliver SM i formationer søndag den 12 maj, hvor de deltager med GoldenCrew, som har arbejder hårdt siden september sammen med deres træner Simone Grønhøj, med at blive klar til dette stævne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *