Dobbelt DM-guld til dygtige gymnaster
gymnastik-copy-4.jpg
Fra venstre: Træner og dommer Antje Madsen, DM juniorvinder Alma Sofie, Marie Mejnholdt-Jakobsen (4. pl.), Isabella Schultz og træner Christel Madsen. Forrest: Træner Patricia Madsen. Foto: privatfoto
Gymnastik Anden del af de danske mesterskaber i rytmisk sportsgymnastik fandt sted i Taastrup Idræts Center den 25. maj.

Konkurrencen startede med rekrutgrupper, hvor duoen fra Ballerup GF med Ajla Farije og Rosa Svensson, begge 11 år, lagde ud med at præstere deres hidtil bedste tøndebåndsserie. Serien bragte dem på en foreløbig andenplads. I anden runde lykkedes det desværre ikke pigerne at levere en lige så god teknisk serie, så alt i alt blev resultatet en fjerdeplads.

Ballerups tre individuelle gymnaster var alle på toppen. I juniorrækken (årgang 2004-2005) gik årets sjællandsmester Alma Sofie Pedersen (13 år) helt til tops og modtog DM-guldet. For sine serier med tov, bold, køller og vimpel fik hun en samlet sum på 45,75 point. Med 34 point gik sølvet til Lise Bacher (Ølstykke GF) og bronzen til Naja Sorell (Hjerting GF) med 31,9 point.

Marie Mejnholdt-Jakobsen (14 år) kørte ligesom Alma Sofie serier med tov, bold, køller og vimpel og kom med 31,2 point på en flot fjerdeplads.

Hos seniorerne viste årets sjællandsmester Isabella Schultz stor sikkerhed i sine serier med tøndebånd, bold, køller og vimpel. Med hele 58,6 point blev Isabella officiel dansk mester. Emilie Elgaard (Hjerting GF) fik 48,3 point og dermed sølv mens Nicoline Sachmann (TIK) med 47,55 point fik bronze.

2 kommentarer om “Dobbelt DM-guld til dygtige gymnaster”

  1. Jens Schultz siger:

    Imellem Marie og Christel står Isabella Schultz, det er vist “gledet ud” af teksten til billedet 😉

    1. Mia Thomsen siger:

      Tak for info!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *