Ballerup BK blev pokalmestre
Seriepokal_Ballerup_Bladet-copy.jpg
Ballerup BK fik en dårlig start, men vandt alligevel pokalfinalen over Hornbæk.
Fodbold Sidste mandag stod Ballerup BK over for den største kamp i klubbens historie, idet holdet ganske imponerende havde kvalificeret sig til DBU Sjællands Seriepokalfinale. En turnering for alle sjællandske hold fra Serie 2 og nedefter. Modstanderen i finalen, der blev spillet i Brøndby var Hornbæk IF, som ligger på en helt suveræn førsteplads i Serie 3.

Fra kampens start var der fuld fart på, desværre kom Hornbæk snart på måltavlen, da de iskoldt udnyttede en lille opspilsfejl til at bringe sig i front.

Resten af halvlegen havde Ballerup bolden mest, men kom ikke frem til de helt store chancer. Og fem minutter før pausen blev Ballerup dukket endnu en gang, da det blev 2-0 på et straffespark.

Men knap 40 sekunder efter Hornbæks scoring, blev Ballerups frontløber Daniel Pless spillet fri og udnyttede den store gave, og fik dermed reduceret kort før pausen.

Kort inde i 2. halvleg modtog Hornbæks anfører et gult kort for at trække i nødbremsen på Kevin Fejer, og det efterfølgende frispark blev taget af Patrick Madsen. Men Magnus Svinggaard i Hornbæk-målet redder flot bolden ud til hjørnespark. Det tog Mark Petersen sig af, og inde foran mål steg Daniel Pless til vejrs og pandede udligningen i mål.

Syv minutter efter fik Mark Petersen erobret bolden i et godt genpres, spillede den ind til Daniel Pless, der som den største selvfølge fuldendte sit hattrick. Den mavepuster kom Hornbæk sig ikke over. I stedet lukkede og slukkede Daniel Pless kampen med sin fjerde scoring.

Efter blev der overrakt medaljer og trofæer af Brøndby-koryfæet Per Nielsen, og her kunne først Daniel Pless modtage titlen som årets pokalfighter, inden Mikkel Andersen løftede pokalen til stor jubel for både spillere og de mange fremmødte tilskuere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *