Ungdommen rykker i BMS
BMS-Basket.jpg
BMS-ungdomsspillerne er med i toppen af dansk ungdomsbasket i alle aldergrupper og en lang række store finaler og kampe venter stadig. Foto: privatfoto
Basketball Der er godt gang i ungdomsrækkerne hos BMS Basket. I langt de fleste aldersgrupper i klubben har det været et godt år med mange kampe og gode resultater.

Der blev i januar afviklet pokalfinaler, hvor klubben var i fem ud af otte finaler.

Sæsonen er tæt på at være slut, men BMS Herlev er stadig med i alle otte ungdoms-grupper, hvilket betyder, at klubben er mindst i top fire i alle aldersgrupper.

De imponerende flotte resultater skyldes det store arbejde en stor gruppe af dedikerede dygtige trænere og ledere har lagt i klubben både på og udenfor banen de sidste mange år.

U13 piger og U13 drenge har begge vundet deres respektive mesterrækker og skal spille slutspil om sjællandsmesterskabet i weekenden den 27.-28. april. Der spilles ikke om DM for U13 hold.

U15 drengene skal spille DM kvartfinale mod Næstved den 11. maj i Svendborg.Mesterskabet bliver afgjort den weekend i Svendborg til et større arrangement.

U15 pigerne spiller DM semifinale den 11. maj i Amagerhallen mod Amager. Der er finale dagen efter samme sted.

U17 drengene spiller DM semifinale mod Skovbakken i en ’bedst ud af tre’ serie. U17 pigerne er i DM finalen, hvor de møder Sisu i en ’bedst ud af tre’ serie og U19 herrerne er i DM semifinalen, hvor de møder Århus og omegns All Star hold – kaldet EBAA. Det er også en ’bedst ud af tre’ serie.

Endelig er U19 damerne i DM finalen, hvor de møder Åbyhøj ligeledes i en ’bedst ud af tre’ serie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *