Spændende byggeri på vej i Måløv
læserbrev Jeg mener bestemt, at der i både Måløvs, Ballerups og Skovlundes bymidter, skal tage hensyn til eksisterende byggeri. Men når der på den ene side mod byen er to tankstationer, en XL byg og en trælasthandel og på den grund som skal bebygges, er en gammel mannequinfabrik, der nu huser diverse erhverv, en parkeringsplads og […]

Jeg mener bestemt, at der i både Måløvs, Ballerups og Skovlundes bymidter, skal tage hensyn til eksisterende byggeri.

Men når der på den ene side mod byen er to tankstationer, en XL byg og en trælasthandel og på den grund som skal bebygges, er en gammel mannequinfabrik, der nu huser diverse erhverv, en parkeringsplads og en Skoda-forhandler, så er min holdning, at vi skal have nyt byggeri som bliver en berigelse for dem der flytter ind, og for byen som helhed. Også hvis vi går højden.

Vi har ikke set det nye projekt, men jeg vil sikkert kigge positivt på det.

Jeg læser og hører alt det gode Måløv skriver og siger. Og jeg tager det altid med i mine betragtninger. Men jeg er også flere gange gået ned for at kigge hvor der skal bygges og kigget på hvad der ligger i dag. Og her må jeg sige, at det kun vil blive bedre med et godt stationsnært boligbyggeri, i stedet for det, der eksisterer nu.

Jeg ser frem til gode debatter, når de nye planer foreligger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *