Sølv til ketsjermestrene
Badminton-5.jpg
U11 holdet fra Måløv med DM-sølvmedaljerne om halsen. Fra venstre er det Oskar Funch Bengtson, Elias Deleuran Sørensen, holdleder Steen Bengtson, Jonas Roepstorff og Emma Liebach Foto: privatfoto
Badminton To hold fra Måløv Badminton Club havde kvalificeret sig til dette års danmarksmesterskaber for ungdomshold.

Der var spænding til det sidste, da Måløv-holdet med Elias Deleuran Sørensen, Emma Liebach, Jonas Roepstorff og Oskar Funch Bengtson endte med at vinde flotte sølvmedaljer i U11B rækken. Efter 3-3 i ordinær kamp måtte finalen afgøres i et golden set, som Højbjerg vandt 21-14.

U11B rækken er Danmarks næstbedste række for U11 spillere, og med yderligere syv klubber repræsenteret i landets bedste række, betyder det, at Måløv Badminton Club i år på imponerende vis ender i top-10 blandt samtlige badmintonklubber i Danmark indenfor U11 aldersklassen.

I U15D rækken avancerede Måløv Badminton Clubs hold med Jakob Eefsen, Mads Tøsing, Rasmus Damsgaard Kristoffersen, Rasmus Studsgaard Bruus og Sofus Larsen sikkert fra indledende pulje til kvartfinalen. Her måtte de se sig slået af BC37 Amager, og U15D holdet endte dermed på en flot sjetteplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *