Skovlunde-gymnaster i forårsopvisning
Skovlunde-gymnastik-copy.jpg
Mange var mødt op trods det gode forårsvejr, for at se Skovlunde Idrætsforenings afslutningsstævne Foto: privatfoto
Gymnastik I skarp konkurrence med forårsvejret lørdag den 30. marts afholdt Skovlunde Idrætsforening HG&S sit årlige afslutningsstævne.

Det blev idrætsforeningen, der løb af med sejren og fyldte Skovlunde Hallen op med forventningsfulde tilskuere. Efter faneindmarchen med alle de deltagende 15 hold, gik stævnet i gang.

Det var en fornøjelse at se de store forældre/barn hold folde sig ud på gulvet, også de store børnehold vakte stor begejstring.

Senioridrætten stillede denne gang med et meget stort hold og de 50 deltagere viste, hvordan de danser linedance og dyrker motionsgymnastik. Det viser, at alder ikke er nogen hindring for at dyrke motion.

Foreningens springhold er blevet dygtige og man kan tydeligt se den udvikling, de har gennemgået efter de er begyndt at træne i den store UCC-hal.

De store MGP-dans og showdance-hold kunne og-så begejstre de mange tilskuere.

Moderne pardans var på gulvet med et lille solidt hold. Inden afslutningen skulle alle se de dygtige piger fra gæsteholdet KB-Elite, som traditionen tro viste et forrygende program. Som rosinen i pølseenden var herremotionen på gulvet med et meget lille hold og var derfor forstærket med damemotionen, så de også kunne vise deres kunnen.

En dejlig dag som viste, at den 81-årige forening lever i bedste velgående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *