Politisk arrogance og ligegyldighed
Michael-Krautwald-Rasmussen-copy.jpg
Michael Krautwald Rasmussen
Debat Når man som almindelig borger har taget en beslutning om, at man vil tage del i udviklingen og den politiske samfundsdebat, er det beskæmmende at skulle opleve en politisk arrogance og ligegyldighed over for de indlæg og spørgsmål, man har forfattet.

Undertegnet har tidligere i disse spalter forsøgt at få en forklaring på, hvorfor man har fjernet klippekortordningen på plejehjemmene, når over 81 kommuner har valgt at bibeholde en ellers rigtig god ordning, en ordning hvor den ældre kan spare op til mange formål blandt andet ledsagelse til lægebesøg.

Et andet spørgsmål er, hvorfor Ballerup Kommune valgte at fjerne beboerbestyrelserne i 2010 for i stedet at indføre to årlige beboer- og pårørendemøder.

Jeg er sikker på, man vil kunne få pårørende til at deltage i pårørendebestyrelser til gavn for både beboer og pårørende. Det er vigtigt at få sat en pårørendepolitik i faste rammer, idet det bliver vanskeligere at være pårørende med overskud, ikke mindst set i lyset af at over en årrække vil man først kunne forlade arbejdsmarkedet som 72-årig, og samtidig ønsker man flere frivillige til sociale formål, forstå logikken den der kan.

Jeg så gerne, man havde mere forståelse over for de pårørendes ønske om mere indsigt og indflydelse på deres nærmeste situation.

3 kommentarer om “Politisk arrogance og ligegyldighed”

 1. Ove Ginness siger:

  Michael Krautwald-Rasmussen, uden at ville indsætte et større billede af mig selv, indsætter jeg dog gerne DIN indledende bemærkning:

  “DEBAT Når man som almindelig borger har taget en beslutning om, at man vil tage del i udviklingen og den politiske samfundsdebat, er det beskæmmende at skulle opleve en politisk arrogance og ligegyldighed over for de indlæg og spørgsmål, man har forfattet.”

  Den kan jeg nemlig til fulde tilslutte mig, som en generel bemærkning til egne indlæg her i avisen, som er enten ikke besvaret eller undtagelsesvis kommenteret med en til tider uartig varm-luft bemærkning fra “en anden planet” – og det bringer jo ingen parter videre i vores, trods alt, fælles virkelighed:-)

 2. Ulla Sommer siger:

  Ja, I har ret. Har den samme oplevelse i en anden sag.

 3. Mette Bramsbye siger:

  Jeg kan kun tilslutte mig Jer andre, og især Oves sidste 3 linjer, sørgeligt at det forholder sig sådan 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *