Ny sponsor- og eventchef i BSF
BSF-sponsornyhed-copy.jpg
BSF’s Kenn Hillmann (th) byder den nye sponsor- og eventchef, Lars Bræmer, velkommen.
fodbold Ballerup-Skovlunde Fodbold har i den seneste tid arbejdet på et nyt kommercielt setup, der kan styrke klubbens indsats på både bredde- og eliteområdet.

Ballerup-Skovlunde Fodbold har i den seneste tid arbejdet på et nyt kommercielt setup, der kan styrke klubbens indsats på både bredde- og eliteområdet. BSF har altid haft en stærk forankring i det lokale erhvervsliv og visionen med udviklingsprojektet, har dog også været at styrke denne forankring, i nogle rammer der både kan styrke BSF og de lokale virksomheder.

Til at stå i spidsen for udviklingsprojektet har BSF indgået en aftale med Lars Bræmer fra firmaet SponsorAgenten, som vil tage rollen som sponsor- og eventchef.

Lars har 15 års erfaring fra både divisions-, serie- og superligafodbold fra klubber som Ringkøbing, Skive IF, FC Midtjylland med flere. Fælles for alle de klubber Lars har været involveret i, er, at han har været med til at løfte klubbernes økonomi, sportslige setup og det lokale fællesskab i og omkring klubberne.

”Jeg ser et kæmpe potentiale i BSF, både på det sportslige plan, men ikke mindst også på det kommercielle plan. BSF har et kvindehold som pt. er i top-4 af dansk fodbold, og som har en målsætning om Champions League. De har et herrehold som er på vej op, og er på lovende kurs mod divisionsbold. Det er med andre ord, en klub som klarer sig godt på det sportslige, og som en af landets største fodboldklubber, så må man også sige at klubben påvirker utroligt mange mennesker. Jeg er overbevist om, at det omkringliggende erhvervsliv har lyst til at bakke op, når de hører om klubbens målsætninger kombineret med det sponsorkoncept vi har i støbeskeen, siger Lars Bræmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *