Ny golfdirektør i Smørum
Ny-direktør.jpg
Keld Østergaard Christensen er ansat som ny direktør i Smørum Golfklub. Foto: privatfoto
Golf Efter et meget grundigt ansættelsesforløb har en enig bestyrelse mandag aften valgt at ansætte Keld Østergaard Christensen som ny golfdirektør i Smørum Golfklub.

»Vi har været privilegerede med mange velkvalificerede ansøgere. Et længere forløb med samtaler og vurderinger har ført til, at bestyrelsen vurderede, at Keld er den bedste kandidat,« siger Peter Thrane Borregaard, der er formand for bestyrelsen i Smørum Golfklub.

Peter Thrane Borregaard understreger, at bestyrelsen især har lagt vægt på følgende kvaliteter hos den 56-årige golfdirektør: Han er dynamisk, har et stort netværk både i og udenfor golfklubben, fungerer og trives utrolig godt i det daglige virke, hvor han gennem en periode på syv måneder har været konstitueret som golfdirektør.

Udover at Keld Østergaard Christensen gennem de seneste syv måneder som konstitueret golfdirektør i Smørum, har udmærket sig klart, så har han også en omfattende erfaring fra erhvervs- og foreningslivet.

Den nye golfdirektør er uddannet indenfor herrekonfektion og var efterfølgende købmand og en del af JYSK Sengetøjs ekspansion i Sverige. I bagagen er desuden et job som ansvarlig for et handelsområde indenfor Kongelig Grønlands Handel (på Grønland), kædechef for Imerco Sverige og ejer/direktør for Imerco forretninger i Danmark.

Keld har tillige været salgsansvarlig og country manager i en dansk softwarevirksomhed, og efterfølgende arbejdet som udviklingsdirektør hos Borg og Bigum.

Keld Østergaard Christensen er far til fire drenge på 17, 16 og tvillinger på 11, som han har sammen med hustruen Henriette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *