Nej til Manhattan-skyline i Måløv
læserbrev Tak til Peter H. Poulsen for hans kloge ord i Ballerup Bladet den 15.4. Nej, vi føler os ikke trygge ved politikernes planer om højt byggeri i Måløv. Sporene fra Eskebjerggård skræmmer, en bebyggelse, der er ekstremt kikset og fejlplaceret og som de måbende Måløvborgere dengang totalt glemte at protestere over, selv om bebyggelsen smadrede […]

Tak til Peter H. Poulsen for hans kloge ord i Ballerup Bladet den 15.4. Nej, vi føler os ikke trygge ved politikernes planer om højt byggeri i Måløv.

Sporene fra Eskebjerggård skræmmer, en bebyggelse, der er ekstremt kikset og fejlplaceret og som de måbende Måløvborgere dengang totalt glemte at protestere over, selv om bebyggelsen smadrede det gamle Måløv.

Når nu så mange Måløvborgere kun ønsker to etager, hvorfor bliver det så ikke respekteret? Hvad er det for en mekanisme, der får politikere med alt for store og unødvendige visioner til absolut at bygge i højden?

At bygherrer af økonomiske årsager vil bygge højt er ikke et argument, vi blot skal acceptere. Hvis de ikke vil nøjes med at bygge i to etager, står det dem frit for at lade være.

Her I Måløv har vi en passende borgermængde, aldersfordeling og boligfordeling. Vi er tilfredse med vores relativt lave og åbne by, så hvorfor overhovedet bygge på stationsområdet?

Vi har ingen ønsker om at blive en storby, så drop dog det overflødige projekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *