Manglende grøn bølge på boulevarden
Debat Kære Mette Bramsbye. Du skrev i et læserbrev i sidste uge, at du manglede svar på nogle spørgsmål om manglende grøn bølge på Ballerup Boulevard.

Når vi bliver spurgt til så konkrete hændelser i ét lyskryds, så er vi selvfølgelig nødt til at undersøge sagen nærmere for at kunne give de rigtige svar. Det tager lidt tid, og derfor får du først svar på din henvendelse nu, som er ti dage gammel.

Vi har undersøgt sagen hos vores eksterne leverandør, som står for at styre teknikken i lyskrydsene. Det viser sig, at der i februar har været tekniske problemer med et program, der styrer signalet på Ballerup Boulevard og Torvevej.

Programmet er blevet udskiftet, og det kan være årsagen til, at du oplever manglende grøn bølge.

Der er således tale om en teknisk udbedring og ikke et forsøg på etablering af grøn bølge. Den annoncerede samkøring af signalerne på Ballerup Boulevard er således ikke fysisk gået i gang endnu, men sker som skrevet tidligere i løbet af 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *