Lokal badmintonklub fik hæder
Måløv-badminton.jpg
Glade medlemmer af Ledøje-Smørum Badmintonklub kan glæde sig over at være medlemmer af Sjællands bedste badmintonklub, ifølge DGI Foto: privatfoto
Badminton Ledøje-Smørum Badmintonklub har netop fået stor hæder fra DGI, som et bevis på at det hårde arbejde med klubben har båret frugt.

Klubben har nemlig fået et diplom som den bedste badmintonklub på Sjælland. Men ifølge formand for klubben, Betina Hirse, ligger der hårdt arbejde bag hæderen:

”Vi har nogle rigtig gode forældre, voksne og unge medlemmer, der bakker op om klubbens ve og vel – og denne kåring er en anerkendelse til os alle,” siger Bettina Hirse.

Hun nævner samtidig en række initiativer, der har udviklet klubben og banet vejen for prisen.

”Vi har haft travlt med at udvikle klubben, men vi har også kunne bygge videre på et rigtig godt fundament – og vi er slet ikke færdige. Vi har flere gode initiativer i gang, som vi knokler videre med ind i den kommende sæson,” siger formanden og nævner blandt andet plads til alle, uanset alder og niveau, ny træningsform, der skal fastholde de yngre spilleres koncentration, flere trænerne og hjælpetrænere, ungdomsaktiviteter og motivationstiltag for de ældre medlemmer.

Klubben har også haft en række gode resultater i det forgangne år, eksempelvis seniorernes forbliven i Sjællandsserien og sølv ved sjællandsmesterskabene til U17-19 holdet. Klubben har også en række sociale aktiviteter og ture i ind- og udland, der er med til at binde holdene og klubben sammen på kryds og tværs.

”Vi er rigtig glade for vores klub, vi værner om den – og inviterer alle indenfor, der har lyst til at blive en del af det,” siger Bettina Hirse.

Den kommende sæsons træningsprogram kan ses på klubbens hjemmeside, www. Lsibadminton.dk, i løbet af maj måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *