Ja, hvad er et håndtryk egentlig?
læserbrev Hej Michael Jensen. Ja, du bruger måske håndtryk mange gange i hverdagen og nu er man også begyndt at give knus til gud og hver mand i hverdagen, selvom det måske ikke er alle der bryder sig om det (incl. mig). Hvem skal bestemme hvordan jeg vil hilse på andre bare fordi ”vi alle” gør […]

Hej Michael Jensen. Ja, du bruger måske håndtryk mange gange i hverdagen og nu er man også begyndt at give knus til gud og hver mand i hverdagen, selvom det måske ikke er alle der bryder sig om det (incl. mig).

Hvem skal bestemme hvordan jeg vil hilse på andre bare fordi ”vi alle” gør sådan? Er det flertallet der bestemmer eller mig? Jeg spørger bare. For min del kan vi hilse med hænderne foran brystet (respektfuldt) det er ihvertfald mere hygiejnisk. 

1 kommentar om “Ja, hvad er et håndtryk egentlig?”

 1. Michael Jensen siger:

  Hej Lise.

  Håndtrykket var til debat i KMB-salen, debatten handlede om den grundlovsceremoni hvor man får sit statsborgerskab.

  Der er nu en lov der siger, at man skal give hånd for at få sit statsborgerskab.Dette støtter jeg selvfølgelig, da håndtrykket er og altid har været vores måde at være “høflige på”. Håndtrykket bruger vi i mange situationer i vores samfund. Derfor mener jeg, at det er en selvfølgelighed at nydanskere giver et håndtryk ved ceremonien.

  Ceremonien er en højtidelighed og ikke en almindelig dag på kontoret, jeg vil altid give hånd ved en højtidelighed, og mon ikke du ville det samme.

  Michael Jensen.
  Gruppeformand Dansk Folkeparti Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *