Hiv kollegaerne med op på havelågerne
Vi-cykler-til-arbejde1Foto-Cyklistforbundet-Marie-Hald-copy.jpg
Kampagnen ’Vi Cykler Til Arbejde’ skal lokke folk op på cyklerne i maj. Ballerup er flot repræsenteret med - indtil videre - 508 friske cyklister. Foto: Foto: Cyklistforbundet/Marie Hald
Cykling Maj måned bliver der mere trafik på cykelstierne, når den årlige ’Vi Cykler Til Arbejde’ kampagne ruller over landet. Ballerup er som altid med helt forrest i feltet

Snart begynder Cyklistforbundets årlige motionskampagne ’Vi Cykler Til Arbejde’, som efterhånden har fået godt fat i danskerne og lokker dem i pedalerne sammen med kollegaer, chefer og konkurrerende virksomheder hvert forår.

Ballerup er som altid flot repræsenteret med gode ben fra blandt andet Novo Nordisk, KMD, Tryg og Ballerup Kommune, som er nogle af dem, der allerede har tilmeldt hold.

Vi Cykler Til Arbejde har været arbejdspladsernes årlige motionskampagne siden 1998. Sidste år deltog næsten 60.000 medarbejdere fra mere end 2.000 virksomheder landet over. Alle kan være med, og alle dage på cyklen tæller – uanset om man cykler kort eller langt, om det er hver eller hver tredje dag, eller om man kun cykler noget af vejen.

»Vi Cykler Til Arbejde handler ikke om at cykle længst eller hurtigst. Det handler om at være med, om fællesskab og gode oplevelser. Kampagnen er for alle, uanset om man er erfaren cyklist eller debutant, hvor det at gøre det sammen kan være en sjov og motiverende genvej til dagens motion,« siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Fire kollegaer er nok

Tilmeldingen til årets kampagne er åben via hjemmesiden www.vcta.dk. Man skal bare kunne danne et hold på minimum fire deltagere fra sin arbejdsplads. Deadline for tilmelding er 26. april og kampagnen ruller i hele maj måned.

Ikke nok med, at man kan give ham den irriterende Bjarne nede fra marketing baghjul eller slå konkurrenterne ovre på den anden side af vejen – eller kommunegrænsen, så er der er også vilde præmier på højkant i cykeldysten.

Ved denne artikels afslutning er der hele 508 cyklister fra Ballerup tilmeldt – af de i alt 5145 foreløbigt tilmeldte i hele Region Hovedstaden. Det placerer Ballerup på en flot andenplads – kun overgået af Københavns Kommune, der indtil videre har 1997 tilmeldte.

Men der er stadig plads til mange, mange flere på cyklestierne – så slipper man også for at holde i kø i bilen ved alle de mange vejarbejder og -indsnævringer rundt omkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *