Heldig sejr til BSF
BSF-7.jpg
BSF vandt en smal og lidt heldig sejr i weekenden over Union. Billedet her er fra sidste. kamp mod Holbæk
Fodbold Weekendens kamp i Danmarksserien mellem BSF og GVI (Gentofte Vangede idrætsforening) blev afviklet i Topdanmark Hallen, selvom solen udenfor skinnede fra en skyfri himmel.

De få fremmødte tilskuere fik allerede efter 14. minutter noget at varme sig på, da Rasmus Brøns forlængede et BSF hjørnespark, som GVI,s målmand fumlede i eget mål og dermed stod det 1-0 til BSF.

BSF-folkene var en smule bekymrede over udsigten til at skulle møde et formstærkt GVI hold, som havde 13 point flere end BSF i tabellen og dette sammenholdt med, at holdet fra sidste uges kamp i Holbæk måtte undvære holdets midtbanemotor Jonas Zederkopff, målmand Emil Gustafsson samt forsvarsspilleren Andreas ”Reus” Frandsen.

Men de bange anelser blev gjort til skamme, selvom det ikke var helt fortjent, at BSF løb med alle tre point. Når det er sagt, så kan man ikke sætte en finger på arbejdsindsatsen, og de står sammen – også selvom Lukas Kiilerich måtte udgå i starten af anden halvleg med en brækket næse.

Nu er det blevet 1. april og så går det for alvor løs med kampe i nævnte rækkefølge: AB Tårnby, Skjold Birkerød, Greve og Taastrup alle såkaldte sekspoint-kampe i bestræbelserne for at undgå nedrykning fra DS.

Holdet har fri den kommende weekend og spiller næste kamp onsdag den 10. april klokken 19 på udebane mod AB Tårnby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *