Gul marts gav kroner til kræftramte børn
alle-sponcer-vender-på-først-vinder.jpg
De mange sponsorer delte flotte præmier ud til nogle af de heldige gæster ved Gul Marts-arrangementet i Baltoppen LIVE tirsdag aften. Foto: Det Kreative Fotografi
indsamling Lokale erhvervsdrivende og cykelholdet Team Rynkeby Vestegnen samlede 41.500 kroner ind til Børnecancerfonden ved deres ’Gul Marts’-arrangement.

Tirsdag den 26. marts holdt en række virksomheder fra Ballerup og omegn sammen med cykelholdet Team Rynkeby Vestegnen en helt fantastisk aften i Baltoppen LIVE – med det formål at samle ind til Børnecancerfonden.

Det var en aften fyldt med god energi, glæde, rørende historier, tapas, modeshow, foredrag med Pernille Aalund og masser af flotte præmier til nogle særligt heldige i salen.

Der blev i alt samlet 41.500 kroner ind på billetpriser, særlige tilbud på aftenen, virksomhedernes donationer – og ikke mindst på flotte donationer på aftenen. Alle pengene går direkte og ubeskåret til Børnecancerfonden.

Hvis man ikke nåede at købe billet – men stadig gerne vil støtte det gode formål, kan man støtte indsamlingen på MobilePay: 46 231 med ’Gul Marts’ i tekstfeltet.

Flere billeder fra aftenen herunder. Foto: Det Kreative Fotografi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *