Gæster på greenen
Golfens-Dag-i-hjortespring-2-copy.jpg
Søndag lagde 135 glade gæster i alle aldre vejen forbi Hjortespring Golfklub i anledningen af Golfens Dag. Foto: privatfoto
Golf De flotte grønne greens og det pragtfulde vejr efter gårsdagens regnvejr skabte en perfekt ramme, da Hjortespring Golfklub søndag 28. april var værter ved Golfens Dag.

Formålet med dagen er at udbrede kendskabet til golf og give interesserede muligheden for at stifte bekendtskab med golfspillet og med miljøet i Hjortespring Golfklub.Omkring 135 interesserede personer i alderen fra 4 til 70 år havde valgt at tage imod tilbuddet om at deltage i arrangementet.

Dagen startede med, at formanden Christian Holm bød velkommen og introducerede klubben, der er en af landets største golfklubber med cirka 1.500 medlemmer, og hvor der for øjeblikket ikke er ventetid på et medlemskab.

Herefter blev deltagerne delt op i tre grupper, der roterede mellem tre forskellige aktiviteter.
På driving range blev der arbejdet med at ramme golfbolden, så den både fik længden og retningen, som spilleren havde tænkt sig. Flere af deltagerne erfarede, at golfbolden, når der slås, kan synes ekstraordinær lille. Men de fleste oplevede også, at træningen bar frugt, og at resultaterne blev bedre og bedre.

På putting green tog alle aldre imod udfordringen om at forsøge at få bolden i det meget lille hul. For at stimulere indsatsen var der arrangeret konkurrencer om at blive blandt de bedste eller mest heldige til at ramme hullet.

På den sidste station gik aktiviteten ud på at få oplevelsen af golfbanen, at opleve den flotte natur og det dejlige åndehul, som golfbanen udgør i Ballerup og Herlev kommuner. Alle fik fornemmelsen af, at det at gå en tur på golfbanen ud over at byde på konkurrence, fysisk aktivitet og socialt samvær også kan udvikle sig til at være en unik naturoplevelse.

Alt i alt en dejlig og lærerig dag i golfklubben, der håber at nogle af de mange besøgende fik blod på tanden til at give sig i kast med køllerne igen en anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *