En rigtig træls, lidt mystisk og god historie
Debat I onsdags fik en ældre dame, min nabo, stjålet sin taske i Ballerup Centret, mens vi var på indkøb sammen.

Jeg var inde i en butik uden hende i cirka fem minuttet, mens hun sad på sin rollator foran boghandlen, hvor hun ventede på mig. Hendes taske lå i rollatorens kurv, og den var selvfølgelig væk, da hun ville betale sit indkøb inde i boghandlen. Både en centervagt og politiet blev tilkaldt.

Stor ros til Martin og Lis på centerkontoret og til Philip og Tanja fra Vestegnens Politi, som alle fire var utrolig omsorgsfulde og professionelle.

Så til det mystiske… Damens tomme taske hang på hendes gadedør, da politiet kom for at se, om der havde været nogen inde i hendes hus, da der både var adresse og nøgler i tasken. Men hvordan var den kommet der, når den var helt tom?

Mysteriet løste sig i dag onsdag, da hendes postkasse blev tømt, for der lå hele taskes indhold – næsten. Det eneste der manglede var nøgler, mobil og penge. Desværre havde det rare menneske, der afleverede tasken, og som var kvik nok til at komme tingene i postkassen, ikke efterladt sit navn.

Så derfor er her en stor tak til vedkommende for både hjælp og ærlighed. De bedste hilsner og også tak fra mig, hendes nabo Jette

1 kommentar om “En rigtig træls, lidt mystisk og god historie”

  1. Poul E. Pedersen siger:

    Lige et uddybende spørgsmål.

    Hvis den stakkels kvinde sad på sin rollator og med sin taske i kurven foran sig.

    Hvordan kunne hun så undgå at bemærke at tasken blev stjålet. ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *