En holdning til højde
Debat Kære Inge Birch. Du har helt ret, jeg bor ikke ved Måløv station.

Jeg bor i Ballerup. Når jeg alligevel vælger at udtaler mig om højde på byggeri, så er det først og fremmest fordi, jeg er formand for teknik- og miljøudvalget og jeg forventes at have en holdning til byggerier.

Dernæst så har Måløv ikke mindre end fem medlemmer i kommunalbestyrelsen, hvoraf flere ønsker at bygge i højden omkring Måløv Station. Det støtter jeg mig rigtig meget til, det er jo lokale folk, som kender til området.

Vi har også en bymidtegruppe i kommunalbestyrelsen, som kigger på mulighederne for byggeri ved stationen og det gøres med meget kritiske øjne, også i den gruppe sidder der medlemmer fra Måløv. Jeg tror at I kan være helt trygge omkring udviklingen af stationsområdet i Måløv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *