Ballerup bankede Brøndby
Ballerup-BK-mod-brøndby-copy.jpg
Imponerende spil fra Ballerup BK, der kørte Brøndby fuldstændig over med ikke mindre end fem scoringer i anden halvleg. Foto: privatfoto
Fodbold Søndag formiddag var Brøndby på besøg i Ballerup, hvor de skulle forsøge at stikke en kæp i hjulet på hjemmeholdet, hvilket de næsten lykkedes med sidste gang de to hold mødtes.

De måtte heldigvis forlade Gryden med uforrettet sag, da dommeren havde fløjtet for sidste gang.

Det var der dog ikke meget, som tydede på efter de første 45 minutter, for dem brugte begge hold på lige at komme i gang med foråret, og på at få styr på den lumske bane. Stillingen ved pausen var derfor 0-0, efter en ganske chancefattig omgang.

Det blev fuldstændig ændret i anden halvleg, og her kom Ballerup BK blæsende ud. Det gjorde den indskiftede Mark Petersen også, og han satte sig lynhurtigt igennem på venstrekanten med et par fikse træk, og herefter fandt han Mathias Kjærulf inde foran målet, som satte bolden sikkert ind til 1-0 efter 49 minutter.
Selv samme Mathias Kjærulf gjorde det herefter også til 2-0 tre minutter senere, denne gang efter flot oplæg fra Mikkel Faarup.

Herefter var der mere ro på fra hjemmeholdets side, og spillet begyndte nu at flyde mere. Der kom også lidt mere liv i Brøndby efter den bratte vækning, men de formåede ikke for alvor at true Ballerups mål.

I stedet slog Ballerup tre søm yderligere i kisten, og satte udeholdet til vægs med en fremragende slutspurt.
Først scorede Daniel Pless efter et hjørnespark fra Thomas Carlsson, så var det debutanten Mathias Kjærulfs tur til at fuldende sit hattrick efter endnu et oplæg fra Mikkel Faarup og sidst men ikke mindst sluttede Mark Petersen af med at sende bolden sikkert i kassen efter en frispilning af Thomas Carlsson.

Ballerup vandt kampen 5-0 og holder derved fast i andenpladsen i puljen – fire point efter B1973 Herlev, som er modstanderen i næste runde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *