Anden holdning til høje bygninger i Måløv
Debat Hella Tiedemann (A) skriver i et læserbrev i uge 15, at vi kan være helt trygge ved udviklingen af stationsområdet i Måløv.

Jeg synes, at det er prisværdigt, at der er en kommunalpolitiker, som går ind i disse sager, vi skriver om – og har en holdning til emnerne.

Desværre er jeg ikke enig i hendes konklusion om at være tryg i denne sag. Under sidste høring om området tilkendegav +92 procent af høringssvarene, at der ikke ønskes højere bygninger end to etager på området.

Dette ses der nu bort fra, da der er fem medlemmer af kommunalbestyrelsen, som kommer fra Måløv. Vi har ikke hørt fra disse, men tolker ud fra læserbrevet, at de støtter op om de høje bygninger på området. Det kunne være rart, hvis disse kom ud med deres argumenter om, hvorfor de bakker op om høje bygninger. Så er der også mulighed for at kunne stemme for deres holdninger eller ej ved næste valg.

Det eneste argument, der har været fremme indtil videre, er, at der skal bygges tæt og højt for at det kan være rentabelt for en bygherre. Der ønskes skabt en ny selvstændig bydel på bekostning af nærmiljøet, så der kan komme flere borgere til byen.

Jeg håber, at der fremover bliver tænkt mere på det samlede sammenhold og fremtidige bymiljø i Måløv.

Politikerne i Ballerup bør se på de modtagne tilkendegivelser fra borgerne – som de repræsenterer – og få en anden holdning til de høje bygninger, så Måløv forbliver en rar og åben bydel at bo i for både kommende og nuværende borgere i denne del af kommunen.

1 kommentar om “Anden holdning til høje bygninger i Måløv”

 1. Per Mortensen siger:

  Min kommentar til nyt byggeri, mellem Måløv Byvej og Jernbanen i Måløv.
  jeg mener bestemt at der i både Måløvs, Ballerups og Skovlundes bymidter, skal tage hensyn, til eksisterende byggeri.
  Men når der på den ene side mod byen er to tank- stationer, en Xl byg og en trælasthandel og den grund som skal bebygges er en gammel Mannequin- Fabrik, der nu huser diverse erhverv, en parkeringsplads og en Skoda forhandler, så er min holdning at vi skal have nyt byggeri som bliver en berigelse for dem der flytter ind, og for vores by som helhed. Også hvis vi går højden.
  Vi har ikke set det nye projekt, men jeg vil sikkert kigge positivt på det.
  Jeg læser og høre alt det gode Måløv skriver og siger. Og jeg tager det altid med i mine betragtninger.
  Men jeg har også flere gange, gået ned for at kigge hvor der skal bygges og kigget på hvad der ligger i dag.
  Og her må jeg sige, mit syn siger mig det kun vil blive bedre, med et godt stationsnært bolig byggeri, i stedet for det der eksisterer nu.
  jeg ser frem til gode debatter, når de nye planer foreligger.

  Per Mortensen S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *