Små basketstjerne gjorde det godt
basket-copy-2.jpg
Der var guld til to af BMS Herlevs U11-hold ved Lystrup Cup; pigernes ’hold blå’ og drengenes ’årgang 08’. Foto: privatfoto
BMS Herlevs U11-hold havde en god weekend til Lystrup Cup 2019, hvor de var fire hold af sted.

Pigernes ’hold hvid’ vandt alle puljekampe efter flot, flot basket, men havde desværre både en hård semifinale og en hård bronzekamp, som de på trods af stor fight tabte og derfor endte de på en flot fjerdeplads.

’Hold blå’ gik hele vejen og vandt guld efter en nervepirrende finale mod Aabyhøj. Det var bestemt ikke pigernes bedste kamp, men de fik vist, at når de bliver ved med at kæmpe, selvom ikke alt lykkedes, så betaler det sig. De ender med at vinde med tre point efter at have været bagud det meste af kampen.

Også drengene gjorde det godt i Lystrup. Årgang 09 har spillet en super flot turnering med masser af spændende kampe. De tabte desværre kampen om femtepladsen med sølle et point, men fik en rigtig flot sjetteplads.

Årgang 08 drengene gik hele vejen og vandt guld i deres række, efter en spændende finale mod SISU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *